Известие

Collapse
No announcement yet.

Питане за макферсони

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Питане за макферсони

Привет пичове
    Става въпрос за мойта 146ца 1.6 боксьор,та замина ми преден ляв макферсон,демек изтекоха му течностите.
    Кажете някой рециклирал ли е това жилязо,как,къде,колко пари и сполучливо ли беше рециклирането.
    Чувал съм,че им слагали пълнители от нещо,също така ги носели насам натам да им сменяват уплътнения и масла.
    Та въпроса е,къде да отида за да ми се свърши работа,а не да си дам само парите(не че ги има и ми се дават ,ма няма как)
    Знам,че от новото по хубаво няма,но и пари за ново няма така че питането ми е конкретно.
    Втора употреба не ми се слага,щото не се знае колко ще изкара(не че рециклирането ще е гаранция де,но все пак)
    Тъ дайте акъл.

Тенкю

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Малииии никой ли не го е ял като мене бре?

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

при макферсон окачването амортисьора е част от самото окачване. наричат го пълнител. като погледнеш макферсона, стеблото на амортисьора е видимо. другата му част влиза в тръбата надолу. при някои опели алдита и фв-та там е с винт и е направено да можеш да смениш само пълнителя - тоест точно амортисьора и железата да си останат.
      нашите сигурно ги преработват, но все пак въпроса е каква ще е крайната цена. не ти препоръчвам да ги пълниш с масло.
      точка

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
        нашите сигурно ги преработват, но все пак въпроса е каква ще е крайната цена.
        това е питането и най вече от каква кола ще да са пълнителите

Comment

Първоначално публикувано от pe6kata212 Покажи съобщение
          това е питането и най вече от каква кола ще да са пълнителите

Ми Петре, ти пак задаваш неправилен въпрос на неправилно място. Ето ти отговор: Ектествено пълнител от Голф (щото е най-евтин) . Ако имаш разглобен амортисьор, го донеси в сервиза, че аз пък имам пълнител от Голф (не ме питай откъде и защо) и ще мерим и разследваме.

Айде, че и на моята 145-ца и изтече десен амортисьор и не ми се даван мнооооого пари за нови. Ако измислим нещо, ще се пише тук и ще има снимки, може и друг да се възползва от нашето разследване.
          Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Working...
          X